Lidmaatschappen

Hoe belangrijk is het voor u als bouwspecialist of leverancier dat u gevonden wordt voor offerteaanvragen van de hiernaast genoemde partijen? U kunt zelf bepalen voor welke projecten u gevonden wilt worden, beperkt tot uw werkgebied. Velen gingen u naar tevredenheid voor.

De NVAF is een middelgrote ondernemersorganisatie welke zich ten doel heeft gesteld de belangen van de leden/aannemers van funderingswerken, eigenaren van funderingsmaterieel en aanverwante bedrijven te behartigen. Daarmee vervult zij een platformfunctie in de funderingsbranche. Vrijwel alle zichzelf respecterende bedrijven in de branche zijn aangesloten bij de NVAF. De 61 leden houden zich bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van uiteenlopende funderingstechnieken. Naast de gewone leden hebben we 12 geassocieerde leden. Op deze website van de NVAF vindt u de ledenlijst met doorlinks naar de eigen websites van de lidbedrijven.

De doelstelling brengt onder andere met zich mee het uitdragen van de belangen van de leden bij derden. Daartoe worden met vele organisaties en instellingen contacten onderhouden. De NVAF is voor Nederland lid van de European Federation of Foundation Contractors EFFC en het Deep Foundations Institute DFI.